17. sep
 
Hvorfor begrenset boikott?

Publisert: 05.jul.2018 10:59
Oppdatert: 05.jul.2018 13:47

Ser at Svein Ørsnes mener at mitt innlegg om han er noe uklart, siden han mener at jeg har formulert meg som om han ikke støtter en full boikott av Israel av bekvemmelighetsgrunner. Derfor vil jeg her gjengi ordrett hva Ørsnes skrev i HA 24 mai: Nå har Hamar kommune fått et innbyggerinitiativ som de er forpliktet til å ta stilling til. Det oppfordres til en begrenset bikott. Derfor blir spørsmålet til Ørsnes: Hvorfor en begrenset boikott? Vil du at Hamar kommune bare skal boikotte det som palestinaaraberne og israelerne produserer sammen, eller vil du at de skal stå og kontrollere alt det som israelerne berører? Hvorfor ikke være ærlig og boikotte alt som kommer fra Israel? LES INNLEGG FRA SVEIN ØRSNES

Det du oppfordrer til vil kanskje gjøre tusener av arabere arbeidsledige, i tillegg til de som allerede har mistet sin sårt tiltrengte inntekt hos jødene, på grunn av falske velgjørere. Å kalle soldater som beskytter sitt land mot angripere og inntrengere for snikskyttere, vitner vel mest om elendig norskkunnskap.

Om Folkeretten skriver du at FN har dokumentert denne et utall ganger, men jeg spør om du vet hva som står der. Både FN og jeg vet det, men gjør noen av boikotterne det? Og til sist, siden du mener at boikott er en effektiv form for dialog, burde du kanskje boikotte debattsidene i HA?

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke