Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Hvorfor er det ikke vann i bassenget?
Fontenen på Stortorget

Publisert: 25.mai.2016 04:10
Oppdatert: 25.mai.2016 10:10

Mai er snart omme, og i skrivende stund er det ikke vann i bassenget på Stortorget. Hva er galt denne gangen? I Brumunddal har de hatt vann i bassenget i flere uker allerede.

Bassenget og fontenen er et fiaskoprosjekt slik det framsto i fjor med bare en liten skvett vann og en latterlig sprut. Men daværende ordførere Morten Aspeli var for-nøyd. Men hans personlige mening gjelds ikke; byens innbyggere er misfornøyd. Det var ikke dette vi var forespeilet i Dreamhamar-prosjektet. Hvorfor har kommunen endret prosjektet? Er det virkelig ikke mulig å få bassenget fylt med vann og skikkelig sprut?

I Dagsrevyen 22. mai viste NRK 1 åpningen av «vannskulpturen» på Kistefos-museet på Jevnaker. Det var en enestående fontene. Den er «interaktiv», noe som gjør det mulig for voksne og barn å gå inn i vannspruten. Kunstverket er laget av Jeppe Hein. Dette er noe annet enn pusleriet på Stortorget; den er ikke aktiv engang.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke