Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
FOTO: Line Rørbæk
 
Hvorfor harselering, Einar Busterud?
Ordfører Einar Busterud tok ordskiftet ut av anstendighet i harselerende og selvforherligende stil mot Jan Wibe og Hamar Arbeiderparti i innlegget 13. august. Busterud mente BBL og flertallspartiene tok oppvasken etter manglende Ap-styring fra 2011 til 2015.

Publisert: 23.aug.2019 12:51
Oppdatert: 23.aug.2019 17:56

Litt pussig er det at personen han tilsynelatende kritiserte mest, tidligere Ap-ordfører Morten Aspeli, har blitt funnet god nok til å være nr. 5 på BBLs liste. At Arbeiderpartiet kan styre både nasjonalt og lokalt har partiet vist i snart 100 år.

Den økonomiske verden er ikke så enkel som Einar Busterud vil ha det til. Mange faktorer spiller inn i økonomien, blant annet politikernes samspill med rådmann og administrasjon. Politikk fungerer best som lagspill. Derfor synes jeg ikke at kun «spissene», det vil si flertallspolitikerne, skal trekkes frem av ordføreren etter gode resultater. Ordfører Busterud har gjort mye bra for Hamar, men nå trengs det fornyelse av lederskapet.

Hamar Arbeiderpartis ordførerkandidat, Aud M. Riseng, har de rette kvalitetene. For meg står Aud M. Riseng for sterkt lederskap, stor entusiasme, rause samarbeidsevner og høy anstendighet i debatten. Mitt inntrykk er at ordfører Busterud har satset mye på drevent solospill, samt sarkastisk og belærende kritikk av motstandere. Bra lagspill handler for meg også om å ha en god kollegial tone på tvers i politikken.

En ordfører bør opptre som en statsmann/kvinne for hele befolkningen i Hamar, uten stadige sleivspark. Jeg er kanskje naiv, men fortsatt har jeg tro på at vi politikere kan kommunisere med hverandre på en respektfull måte.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke