hacklink
18. sep
 
Hvorfor ikke antibiotika?
Hamar og byråkrativiruset

Publisert: 31.aug.2016 04:00
Oppdatert: 31.aug.2016 11:11

I disse dager er det igjen tanker om å påføre Hamars befolkning enda større byråkratiske utgifter. En sentrumssjef, som skal være et bindeledd mellom kommunen, sentrumsforeningen og gårdeierforeningen. Noe som trolig skal betales av skattebetalerne.

Parkeringsavgiftene i Hamar, er vel ikke akkurat noen lukrativ inntektskilde for kommunen. Men det er en lukrativ inntektskilde for å opprettholde et stort byråkrati, samtidig som sentrum «dør», nettopp på grunn av manko på gratis parkering. Noe som er påpekt av handelsstanden og de flere andre.

Ankerskogen er blitt et «oppbevaringssted» for kommunale ansatte. Hvor de ansatte og deres arbeid og arbeidstid er satt i sentrum, uten hensyn til publikums ønsker, priser, åpningstider, markedsføring og tidligere forslag opp igjennom tida. Noe som er årsaken til den dårlige inntjeningen.

Siste skudd på stammen, er å øke antallet kvoteflyktninger, for å kunne opprettholde byråkratiet, etter den sterke nedgangen av asylsøkere, flykninger og familiegjenforening. Noe som er med på å øke eller opprettholde de kommunale utgiftene. Dette på bekostning av primærtjenestene i Hamar, som lider nettopp av dette «viruset».

Trolig er det noen politikere i Hamar, som burde blitt vaksinert mot denne sosialistiske tankegang, som tømmer lommeboka til innbyggerne.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke