buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Hvorfor ikke lage mest mulig kaos?

Publisert: 16.jun.2019 11:23
Oppdatert: 16.jun.2019 11:23

Jeg forstår at Nye Veier har behov for å lede E6-trafikken inn på den nye Rv 25-brua ved Åker når den gamle brua skal rives, og man kan forvente at det kan bli trafikkaos i rushtida disse dagene når trafikken på de to mest trafikkerte riksveiene i Hedmark skal gå over den samme brua. Men jeg regner med at det skal gå greit å kjøre Rv 25 fra mot Elverum like etter klokken 22.00 om kvelden 12. juni.

Men hva skjer? Plutselig blir jeg stående fast på brua sammen med den øvrige trafikken. Null framgang. Blir stående der en lang stund. Går ut av bilen for å finne ut hva som skjer. Så ser jeg at på sørgående rampe til E6 står det en fyr og dirigerer (les: stopper) trafikken. Tydeligvis har en eller annen smarting funnet ut at de skal drive arbeid også på E6 like sør for Hamar. Helt sikkert arbeid som også er nødvendig å utføre på den nye E6-en. Men hvorfor må det skje slik at man stopper trafikken bare 100 meter fra rundkjøringen med Rv 25, slik at man på kort tid klarer å fylle opp hele brua med stillestående kø som også stopper trafikken som ikke skal ut på E6?

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat