Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
graving
 
Hvorfor ikke skiftarbeid?

Publisert: 28.sep.2017 08:36
Oppdatert: 28.sep.2017 09:02

I disse dager er viktige samferdselsårer i Hamar stengt, dette av nødvendige årsaker som fornying av rørnettet, legging av nye fiberkabler, nye rundkjøringer osv.

Dette er selvsagt framtidsrettet og nødvendig om byen vår skal holde tritt med den moderne utviklingen. Dette skaper store problemer for samferdselen i Hamar, med kaos og lange køer.

Spesielt når hovedferdselsårer som Ringgata og Stangevegen blir stengt, trolig i minst et år framover. I tillegg har man kaoset i Strandgata på grunn av at her er det ingen busslommer, noe som gjør det problematisk, spesielt i rush-tid, hvor bussene stanser midt i veien, som ofte for ikke si hver gang, skaper irritasjon, køer og vente tid.

Strandgata har blitt fin, selv med sine mangler av busslommer, og at nye rundkjøringer blir fint og sikkert en forbedring av vårt samferdselssystem, så er denne planleggingen under enhver kritikk.

Så kommer det store spørsmålet, når man må gå til så store inngrep, hvorfor kjører man ikke på med skiftarbeid, og får jobben gjort så raskt som mulig? Det vil sikkert bli noe dyrere, men jammen tror jeg at det kan være verdt det. Om ikke kommunen har den nødvendige kompetanse og kapasitet, så finnes den hos private aktører.

Undertegnede vil for øvrig gi ros til de aktørene som legger fiber kabler, som jobber effektivt, ofte fra kl. 07.00 til 23.00. Her har kommunen noe å lære.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke