Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Hvorfor nevner ikke NRK denne saken?

Publisert: 18.okt.2017 15:05
Oppdatert: 18.okt.2017 15:11

I disse budsjettider hvor NRK-lisensen trolig øker med 55 kroner, gir NRK oss mye ensrettede nyheter. London har vært rammet av terror opp til flere ganger siste året fra muslimske og islam-relaterte terrorister.

Lørdag 7.10. gjennomførte den anti-ekstremistiske gruppen Football Lads Alliance (FLA) en enorm demonstrasjon mot islamsk ekstremisme og terror i London.

I den fredelige demonstrasjonen ble det antatt at 78.000 mennesker deltok, stort sett menn, og ingen ble arrestert og alle oppførte seg skikkelig, ikke som under SIANs appell på Gjøvik.

Der gikk en redaktør i OA ut, og støttet og var med på å organisere motdemonstrasjonen av steinkastende pøbler, som til og med skadet en politimann, og synes at de har gjort en god jobb.

Football Lads Alliance er en «gatebevegelse» dannet i 2017 med røtter i den engelske arbeiderklassen og den britiske fotballfansen, og «lads» fra hele landet strømmet til London for å delta i marsjen, som altså foregikk uten opptøyer eller en eneste arrestasjon. Trolig er årsaken til at dette er så lite interessant for norsk media, at «høyresiden er snille gutter».

Dette er den «farlige» høyresiden som norsk media advarer mot. Men det er vel mer interessant å sende et program om sy-mesterskap i timevis hver formiddag.

Verden er blitt mindre, og folk flest kan se og lese nyheter fra hele verden i sin egen stue. Med slik ensretting skaper de bare avstand til norske aviser og media.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke