22. jun
 
Hvorfor så spydig og nedlatende, herr ordfører?

Publisert: 12.mar.2018 12:28
Oppdatert: 12.mar.2018 12:43

Atter en gang står ordfører Einar Busterud frem med sin syrlige og nedlatende tone. Denne gang skal hans uvennlige og lite forsonende stil gå ut over Rolf Berntsen. Denne gang fordi Berntsen, med rette, påpeker at Hamars politikere har vært med på bremse utbyggingen av dobbeltsporet jernbane til Hamar. Ordføreren synes til og med at Berntsen burde takke ham for god jobbing.

Einar Busterud innlegg 9. mars.

Hvis Hamar hadde valgt den riktige løsning for byen, nemlig stasjon i sentrum, hadde vi kanskje ligget ennå bedre an til å få penger til dobbeltspor.

Hele jernbanesaken har bremset utrolig mye av Hamars utvikling. Planene for Espern har tydeligvis stoppet helt opp. Her kunne det for lenge siden vært lagt til rette for utbygging av mange boliger. Nå er arealer i «halve Hamar» båndlagt på grunn av at vi ikke har valgt den mest fornuftige traseen.

Men Hamar-ordførerens lite forsonlige stil har ikke akkurat gitt oss venner i nabokommunene heller. Alle snakker om at det er viktig for innlandet at vi samarbeider og forhandler. Det betyr at vi må gi og ta litt. Det er dessverre lett å få en oppfatning av Hamar, med ordføreren i spissen, at vi samarbeider bare hvis vi får det som vi vil.

Er Hamar tjent med en slik stil? Busterud`n er en trivelig og ganske hyggelig kar, men en litt mindre nedlatende stil hadde vært bra for oss Hamar-borgere. Ordføreren er ordfører for oss alle i Hamar og vi er en del av innlandet.

Innmari glad i Hamar

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.