Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Hvorfor skal vi tape når Norge går bra?

Publisert: 27.mar.2019 14:08
Oppdatert: 27.mar.2019 14:40

Ifølge Norges Bank går det nå bedre økonomisk med Norge, og dette skal de som er avhengige av lån i bankene igjen få betale dyrt for. Hvorfor må lånene bli dyrere hver gang det går bra med Norge? Dette er på samme vis som med oljeprisen. Når Norge tjener mer på norsk olje, da må forbrukerne betale mer for sin bensin. Ingen tvil om at vi bor i et molboland, hvor de som skal styre sørger for at alt synes å gå den vegen høna sparker. For oss som trenger bensin til bilene våre, og som i tillegg har huslån for å kunne ha et sted å bo, for oss er det en fordel at Norge tjener lite på lave oljepriser, og at landets økonomi går dårlig, for da har vi minst utgifter. Så blir da spørsmålet: Hvem tjener på at norsk økonomi går godt, når ikke folk flest gjør det?

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke