17. sep
 
Hytta til Berteig

Publisert: 20.feb.2018 13:50
Oppdatert: 20.feb.2018 13:53

HA krydret sist torsdag avisa med to sider fete krigsoverskrifter om byggesøknaden til Asle Berteigs hytte på Jessnes – og at saken «Skader Ringsakers omdømme».

Det motsatte er tilfellet – dette gavner Ringsaker kommune! Fortsett med dette.

I vårt «si’rompa Innland», hvor de fleste byggesaker er farlige, uten kommunen Ringsaker, som de senere år kan vise til en betydelig nytenkning, positiv vekst, modernisering og fornying.

De innehar en dyktig, sterk, effektiv, moderne tenkende og rask handlende politisk og kommunal administrasjon.

Fortsett, Ringsaker, med å gå også de smalere stier som blir rette, la dispensasjonssaker i enda større grad prege en positiv ja-utvikling.

La folk flest få tilgang med betydelig hytter/fritidsboliger nær og rundt den store magneten i innlandet: Mjøsa. Vekk med 100-metersbelter og trangsynthet at 150–200 m² boligflater er farlig her.

Randsonen rundt innsjøen består av 92 prosent ikke utbygd, men kratt, forsøpling, steinhauger og ufremkommelighet.

En kraftig utbygging ville gi innlandet et meget stort løft og aktiva hvor kommunene kan få en stor andel i fritidsutbygging. Vi trenger det. Mjøsa venter …

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke