Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Rolf Berntsen i sin egen virkelighet

Publisert: 08.mar.2018 13:44
Oppdatert: 08.mar.2018 14:01

Det mest interessante med å lese innlegg fra Rolf Berntsen er hva slags virkelighetsbilde han er i stand til å konstruere. Det mest betenkelige at samme Berntsen som journalist i Hamar Arbeiderblad i flere ti-år fortolket og formidlet politikk og samfunnsliv til innbyggerne i regionen. Man kan lure på hva slags brygg vi har fått servert gjennom årene.

Igjen er Berntsen ute med nye fantasier fra virkeligheten. Som det har stått mye om i HA og andre medier har BaneNor foreslått å utsette på InterCity-utbyggingen. BaneNor mener de både kan spare penger og minske trafikkulempene på den måten. «Ordfører Einar Busterud (BBL) og flere andre Hamar-politikere har et stort medansvar for utsettelsen», mener Berntsen.

Dette skrev Rolf Berntsen 7. mars.

Javel. Men det er jo ikke bare InterCity til Hamar som er forslått utsatt. Det samme gjelder til Drammen, Fredrikstad, Skien og Tønsberg? For ikke å snakke om Hønefoss, som det brenner et blått lys for?? Har jeg og andre Hamar-politikere ansvar for disse også?

Jeg hadde faktisk ventet litt ros fra Berntsen denne gangen. InterCity til Hamar blir foreslått utsatt med to år, Fredrikstad, Sarpsborg og Skien utsettes derimot med tre år. I og med at utsettelsen til Hamar er mindre enn på de andre strekningene, og i og med at vi har så stor innflytelse i på Bane Nor burde jo Berntsen takket oss for god jobbing!

ordfører Hamar (BBL)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke