Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
I symbiose - og apotekeren som pensjonerte seg....

Publisert: 18.nov.2018 19:17
Oppdatert: 18.nov.2018 19:47

«Vi lever i symbiose, vi to», sa apotekeren på Torghjørnet. Jeg skulle hente noe hos ham. Jo, jo – javel. Måtte smake litt på et så fint og sjelden brukt uttrykk. Hjemme kunne jeg lese i ordboken; «partene har fordel av hverandre». Apotekeren lager sin hverdag og tjener til livets opphold, ja vel. Men for kunden har han livsviktige midler mellom hendene. En fordel - og nødvendig, - større jo eldre kunden er. Ord bør føyes til, i ordboken.

Så ble han borte, apotekeren. Han pensjonerte seg. Han som en skulle tro kunne ha tjent oss i 10-15 år til. Og han vil bli savnet, visdom som han hadde, om sine produkter og evnen til å behandle kunder. Ga seg med hodet fullt av erfaringer, når det gjelder å behandle det vanskelige individet – mennesket.

Han fortjener stor takk fra oss kunder, for det han sto for. Samtidig som han jobbet snakket han med kunden om løst og fast – laget et miljø. Man ble kjent, for få av oss har denne sosiale egenskapen. Gi av seg selv. Han visste hva ordet i ordboken betydde, og han levde etter det.

Han ønskes et godt liv, i sin nye tilværelse. I symbiose.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke