Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
ICAN ønsker fred - USA og Nato ønsker krig

Publisert: 20.okt.2017 14:20
Oppdatert: 20.okt.2017 16:01

Som Terje Amundsen fra MDG i realiteten skriver i HA 11/10 er holdningen til regjeringen, og også Ap når man ikke vil forby atomvåpen, skammelig.

De dumme bortforklaringene Brende kommer med er latterlige. Det er hverken Nord-Korea eller Iran som er problemet, men først og fremst USAs ønske om verdenshegemoni og ønske om evig krig for å tilfredsstille det militær-industrielle complex og Natos forpliktelse til å støtte opp om dette målet for også å berettige sin egen eksistens, som er trusselen.

Det kan man lese direkte ut fra Natos strategiske konsept av 2010, som er et selvmotsigende og aggressivt krigsdokument fra A til Å.

Kim Jung Un og lederne i Iran er nok betraktelig mer fornuftige og rasjonelle enn lederne og de krigshissende haukene i Washington og Nato.

Ikke-spredningsavtalen er en avsporing, for det er USA og Natos løgnaktige igangsatte kriger og intervensjoner som er selve hovedproblemet for å oppnå fred og stabilitet i verden, da USA og Nato ikke ønsker fred, men krig.

Man har krigene mot Irak, Libya og Syria igangsatt på en ren løgn, samt USAs initierte og støttede kupp i Kiev. For USA og Nato er atomvåpen et pressmiddel mot mindre stater med trusler om død og ødeleggelse hvis man ikke underkaster seg Washingtons og Natos diktat.

USA og England har brukt utarmet uran med en halveringstid på 4,2 milliarder år i Irak med de frykteligste konsekvenser for sivilbefolkningen, og vil fortsette med å bruke dette våpenet rått og kynisk.

Man vil også utvikle mindre atombomber, som om bruk av dem vil bli mer humant akseptabelt. Det er USA, Nato og Vesten som har de mest uansvarlige lederne og som er den største trusselen mot menneskehetens eksistens.

Prisen til ICAN er gledelig, men det er bare så synd at våre politikere lever på illusjoner fremfor på realiteter. En slik holdning fra våre politikere utgjør nemlig en trussel mot det norske folks sikkerhet.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke