Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Idefattige politikere

Publisert: 26.jan.2017 16:13
Oppdatert: 26.jan.2017 20:30

Ole R. Østby kritiserer i HA 12. januar Hamar Ap for dobbeltspill når det gjelder jordvern. Han har absolutt rett i sin kritikk av at Ap ikke er til å stole på angående jordvern. Først går som Østby nevner Hamar Ap mot alternativ Øst for å spare dyrket mark, for deretter å foreslå omregulering av Vien gård til boligbygging og næringsbebyggelse. Noe opposisjonsparti til Høyre og Frp sin uansvarlige nedbygging av dyrket mark er i alle fall Hamar Ap ikke. Når politikerne fra Hamar Ap, Hamar Høyre og Hamar Frp er så idefattige at de ikke klarer å tenke seg boligbygging og næringsutvikling på annet enn dyrket mark, bør man heller utlyse en idekonkurranse blant Hedmarks mer iderike innbyggere og blant arkitektstudenter. Det er tydelig at den ekstremt kortsiktige og uansvarlige politikken når det gjelder jordvern beviser at dyrket mark blir altfor lavt verdsatt her i landet som fører til løsningssløvhet blant våre politikere når det gjelder utbygging.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke