Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Idretten er ikke noe unntak

Publisert: 07.nov.2018 12:59
Oppdatert: 07.nov.2018 14:30

I et stort oppslag på førstesiden i HA 25. oktober og over to sider inne i avisen kan vi lese det «dramatiske» at Briskeby stadion må ha nytt kunstgress hvis de ikke skal miste toppfotballisensen. Kravet kommer fra NFF. Inne i avisen leser vi at HamKam håper på støtte fra kommunen til å skifte dekket før neste sesong. Og i HA 1. november leser vi at Prestrud også trenger ny kunstgressmatte og begge forutsettes finansiert av kommunen.

Har ikke NFF fått med seg at kunstgressbanene forårsaker betydelige forurensninger? Har ikke idrettsorganisasjonene forstått at de heller ikke kan fortsette som før hvis kloden vår skal overleve? Er det organisasjoner utenfor kommunen som skal legge føringer for hva kommunen skal gjøre?

Nå er det omsider blitt en alminnelig erkjennelse for at vi må redusere vårt overforbruk og redusere CO2 utslippene dramatisk hvis menneskene skal overleve. Men da kan vi ikke fortsette som før. Da er ikke idretten noe unntak. Vi må finne andre måter å gjøre tingene på.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke