Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
Ishall: Positiv Anita Ihle Steen.
 
Ihle Steen har ikke forstått skriften på veggen

Publisert: 09.sep.2019 14:38
Oppdatert: 09.sep.2019 15:22

Daglig blir vi i mediene minnet om vårt overforbruk av energi og materiell. Like ofte ser vi at politikerne sier at vi skal gå inn for bærekraftige løsninger for å berge kloden vår. Men hva mener de med det når de samtidig vil ha vekst og utvikling? I HA 6. september kan vi lese at Ihle Steen sier at Ringsaker kommune vil være positiv til å bygge en ishall hvis det kommer et slikt forslag på bordet.

Hva vil bygging av en ishall innebære? En ishall vil kreve et stort areal til bygg og parkering. Da er det trolig vanskelig å unngå at det går ut over matjord, men det har jo ikke Ihle Steen noe problem med. En ishall krever mye kostbart maskinelt utstyr som skal drives og vedlikeholdes. Forbruk av elkraft vil ikke være ubetydelig i en tid da vi trenger den til å redusere CO2 fra samferdsel. Kapitalbehovet vil måtte gå ut over andre behov som eldreomsorg og helseformål.

I samme avis peker Olav Engeland i et debattinnlegg om ungdomsbrølet at idrettskonkurranser må arrangeres på riktig årstid på naturlig snøføre og å unngå kunstig snø og islegging og unødvendig lys som står på i utide. Det er lite tillitvekkende å ha en ordfører som ikke har forstått at dette er overforbruk og i stedet burde gå inn for å redusere forbruket.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke