Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Ikke deppa og motløse
Hamar PP og meningsmåling.

Publisert: 10.mar.2016 11:01
Oppdatert: 10.mar.2016 11:14

Pensjonistpartiet er på ingen måte deppa og motløse etter HAs siste meningsmåling 4. mars. En spørrerunde blant 400 tilfeldige i en kommune med 30.000 innbyggere, kan ikke tillegges vesentlig betydning. Resultatet for PP avhenger også i svært stor grad av intervjuobjektenes alder.

Pensjonistpartiet er kommet for å bli i Hamar. Hvem skal ellers stå på barrikadene for alle som strever med tunge og store utfordringer? Hvem skal mase om sykehjemsbygging og avlastningsplasser til pårørende med stort omsorgsansvar? Hvem vil bry seg om hvordan «grasrota» i Hamar har det?

PP har nylig fått gjennomslag for vedtak om å opprette brukerråd i Hamar. Heretter skal pasienter, pårørende og brukere bli hørt ved utforming av helse- og omsorgstjenester i kommunen. Vi har også vært aktive pådrivere for bygging av Finsalhagen omsorgssenter som åpnes denne uka.

For tida arbeider vi med å gjennomføre en av programpostene våre ved siste valg med motto «Livsglede for eldre». Veldig spennende prosjekt.

PP er på ingen måte arbeidsledige, og vi akter å delta i Hamarpolitikken i lang framtid - dårlige meningsmålinger til tross. Hamar trenger Pensjonistpartiet.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke