Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Ikke klokt å tukle med tilgjengeligheten

0
Publisert: 25.mai.2016 04:00
Oppdatert: 25.mai.2016 03:59

I HAs leder 26. april kan vi lese at tidligere Storhamar-leder Erik Kristiansen allerede i 1999 ville at klubben skulle åpne egen pub, og at samme mann mente det var gammeldags å ha et forbud mot alkohol på idrettsarrangementer. Først en presisering, deretter litt selvkritikk. Puben var tenkt etablert i den nye Maxi-butikken, ikke i hallen. Det ble ikke noe av, men saken vakte voldsomt engasjement innad i klubben den gang. Yngres avdeling i klubben var slettes ikke for et slikt tiltak.

Så til selvkritikken. Årene går og vurderingsevnen blir formodentlig styrket. I dag er det klart for meg at folk trenger flere hvite dager, ikke færre. Klubben har styrket seg voldsomt, aldri har så mange møtt fram for å se kamper, omdømmet har styrket seg vesentlig. Alt dette har skjedd uten alkohol.

Jeg er etter hvert blitt enig med meg selv i at det ikke er klokt at idretten tukler med tilgjengelighet til alkohol, og at klubber gjør lurt i å ta eierskap i det vi kan kalle et viktig samfunnsoppdrag.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke