Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
Illustrasjonsfoto: Nguyen Huy Kham / Reuters
 
Har ikke #metoo kommet til Hamar ennå?
Dere tafsende menn, vet deres koner eller bedre halvdeler hvordan dere oppfører dere ute på byen en helgekveld?

Publisert: 14.mai.2019 14:37
Oppdatert: 23.mai.2019 15:28

Min kjæreste jobber på en av byens restauranter. Dessverre er det mange mannlige gjester der som drikker mer alkohol enn de kanskje har godt av. Kjæresten min er så heldig å ha et bra utseende. Hun har også en litt mørkere hudfarge enn vi innfødte nordmenn.

Det betyr IKKE at hun er «fritt vilt» når det gjelder å tafse på eller stryke henne på rompa. Det er det dessverre for mange av dere menn som gjør. Har ikke «#metoo» kommet til Hamar ennå?

Kjæresten min er en sterk dame. Flere av dere menn som har tafset på henne har fått en god gammeldags ørefik til svar. Hun kommer fra et afrikansk land som har en kultur på europeisk nivå. Kjæresten min har høyere utdannelse og jobbet i en ledende stilling i sitt hjemland. Hun kommer ikke fra «bushen».

Selv jobber jeg i en ledende stilling her til lands, kort fra Hamar. Så vi er begge ganske oppegående mennesker.

Dere tafsende menn, vet deres koner eller bedre halvdeler hvordan dere oppfører dere ute på byen en helgekveld? Har dere mot nok til å stå for det dere gjør? Og dere bedre halvdeler, vet dere hvordan mennene deres oppfører seg når de har fått litt for mye innabords? Spør dere mennene etter en fuktig aften på byen? Jeg velger å tro at dere ikke synes det er greit, det de faktisk gjør.

Tilbake til dere «gamle griser». Dere skal være veldig glad for at jeg ikke har vært og er til stede idet dere klår og tafser på kjæresten min. Vårherre og mine foreldre har utstyrt meg med en stor nok kropp til å ikke være så veldig redd for å møte de fleste av dere ansikt til ansikt.

Til slutt, ville dere tafsere syntes det var greit om jeg gjorde det samme mot deres koner og kjærester? Jeg kommer ikke til å gjøre det, så ikke tenk mer på det. Det hører med til historien at alle menn ikke oppfører slik det er beskrevet over. Men, det skjer hver eneste helgekveld, og midtukekvelder også faktisk.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke