Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Ikke kritikk av Tangen

Publisert: 23.feb.2017 23:14
Oppdatert: 23.feb.2017 23:22

Innlegget om skole som sto på debattsidene i HA 21. februar, har blitt tolket, av enkelte, som kritikk av Tangen skole. Dette beklager vi, hvis det oppfattes slik.

Tallene på elevreduksjon er hentet fra Rådmannens høringsdokument som gjelder perioden 2009-2016. I denne perioden var det spesielle omstendigheter som resulterte i nedgang av elev tallet på skolen. Kritikken er ikke rettet mot Tangen eller skolen på Tangen, men i dette tilfelle mot Rådmannen.

Vi har ikke noe som helst ønske om å starte noen nabokrangel, snarere tvert imot. Bygdelista har i flere innlegg poengtert viktigheten av samarbeid om utvikling av Stange sør. Bygdelista gikk også til valg i 2015, på at alle skoler og grendesamfunn skal bestå.

Innlegget var undertegnet med «Frode s. Hauen. Forelder og Bygdelista. Vi beklager dette, og endrer til «Frode S. Hauen. Forelder ved Espa skole».

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke