buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
Ikke lett: Digitale Coop.
 
Ikke lett å bli gammel i moderne tid

Publisert: 20.jun.2019 15:17
Oppdatert: 20.jun.2019 16:04

Tidlig i denne måneden fikk jeg et brev i posten fra Coop Enter card. Der sto det at jeg måtte logge inn med Bank ID Google Play eller App. Det sto videre at hvis dette ikke var ordnet innen 30. juni ville mitt kjøpekort ikke kunne brukes. Nå har jeg mine penger i vanlig bank og jeg forstår verken bank ID, Google play eller app. Da sier brevet at jeg må ringe et oppgitt nummer. Men etter to dagers forsøk, kom jeg ikke frem på telefon, Jeg gikk da til Post i butikk på Storhamarsentret for å få hjelp. Men heller ikke der kunne man komme frem på telefon. Jeg selv prøvde i tre dager, men har fortsatt ikke fått noen hjelp eller opplysning. Jeg regner da med at mitt kort blir ugyldig fra 30. juni, og jeg vil måtte handle i en annen butikk enda jeg har vært cooperatør siden 1946 da det het Samvirkelaget og en kunne få hjelp av det lokale styret.

Det synes klart at en må forstå den nye verden og kunne bruke både Google play og App hvis en vil være medlem i Coop-butikken på Storhamarsentret. Det er ikke alltid så lett å bli gammel i en moderne tid.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat