Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Ikke noe å be om unnskyldning for
Rasisme.

Publisert: 24.sep.2015 04:00
Oppdatert: 24.sep.2015 09:12

Johnny Wæhler forsvarer 4. september Tor Andre Johnsen for å være rasist eller ikke.

Innlegget ble imøtegått av Daniel Bjørnemyr, hvor flyktningproblemet ble imøtegått, hvorpå Wæhler 16. september angriper Bjørnemyr.

Her bruker han mye spalteplass for å motbevise at han og Johnsen ikke er rasister, fordi de begge lever i forhold med damer fra Øst-Europa eller fra Øst-Asia. Forstår jeg ordet «globetrotter» rett, er det ment om turister som reiser mye og til fjerne strøk. Personlig kjenner jeg ingen globetrotter, men har vanskelig å tro en finner grobunn for Frp-politikk i det.

Så til mitt innlegg 18. september «Alibi for ikke å være rasist». Det blir av Svein Erik Veslums motinnlegg omtalt slik: «Her beskylder han norske menn for å bruke sitt ekteskap med kvinner fra Asia, Øst-Europa og andre land, som alibi for å være rasister».

Jeg skrev: «Egentlig burde HA beskytte noen ved å la være å trykke vedkommendes innlegg. For at det skal frita noen fra å være rasist, eller bli bedømt som det, er det ikke nok å si at enten har en kone, hushjelp eller elskerinne selv som kommer fra Øst-Europa eller Thailand og trives med det. Det er holdninger en selv gir utrykk for, som utenforstående kan danne seg et inntrykk av vedkommende. Jeg bestrider ikke at noen «hvit» kan finne seg en ektefelle eller samboer med mørk hudfarge, men det er ikke noe alibi mot rasistiske holdninger generelt».

3. og 4. avsnitt ber jeg heller ikke om unnskyldning for.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke