Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Ikke så greit å like andres meninger
Flyktningdebatten.

Publisert: 19.okt.2015 04:00
Oppdatert: 19.okt.2015 09:40

Ronald Bradal har gitt et par tilsvar på mitt innlegg i Ringsaker Blad og Hamar Arbeiderblad, og det takker jeg for.

Herr Bradal deler absolutt ikke min frykt for hva fremtiden vil bringe vedr. den store, store mengden med asylsøkere som nå kommer til Norge.

Bradal viser elegant til psykologer og forfattere som da visst nok har samme mening som ham i dette spørsmålet. Viser til nabogrupper som tar livet av hverandre og om motsetninger som oppstår når etnisitet er forskjellig og at folk føler frykt.

Bradal refererer også til en «krigsspesialist»(hva nå det måtte være) som heter Ian Morris. Han hevder altså at årsaken til krig er: «Frykt-grådighet og geografi».

Hvis dette er en «krigsspesialist» som Bradal mener er en absolutt fagmann, hvorfor nevner han i den forbindelse: Religion! Som til uminnelige tider har vært den største og mest vanlige grunnen til konflikt.

Jeg har i mange år hatt en kraftig skepsis til religion generelt og i de siste 15–20 år; til ISLAM spesielt. Så må vi bare håpe at alt med integreringen går bra og vi alle lever lykkelig i mange hundre år framover. Den som lever får se.

Jeg akter ikke å drive noen videre polemikk videre med herr Bradal. Konstaterer at vi har vidt forskjellige meninger om dette, og håper han får rett i at denne kraftige økningen med asylsøkere bare har positive sider i årene som kommer.

Beklager også at han drar debatten ned på lavmålet da han tydelig forteller leserne at Knut Hageberg og undertegnede er nazister.

Har i alle år selvsagt tatt avstand for alt som har hatt med nazisme å gjøre, men lurer på om et samfunn basert på Islam og Sharia-lover er noe særlig bedre.

Kunne til slutt ønske meg at vi kunne respektere hverandres meninger til tross for store forskjeller. Å sette nazist-stempel på folk som har andre meninger; er og blir et lavmål.

Brumunddal

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke