17. sep
 
Ikke så mye bråk?

0
Publisert: 02.jul.2016 04:01
Oppdatert: 02.jul.2016 04:01

Igjen konstaterer jeg HAs redaktører og journalisters hat mot min person, og deres fortvilede forsøk på å trekke mitt navn ned i søla.

Som eneste person som ikke er med i partipolitikken trekker HA fram midt navn, i ensrettingen og «menings terrorens» navn. Kanskje dette er en sak for PFU (Pressens Faglige Utvalg)?

En tidligere fylkesleders navn er ikke nevnt. Undertegnede har ikke vært politisk aktiv i partipolitikken på 4–5 år. Like vel blir jeg behandlet som om jeg fremdeles er politisk aktiv i parti politikken, og delvis «spedalsk».

Det er mange personer som, av forskjellige årsaker, ikke er med i politikken lenger.

Men i mitt tilfelle, har jeg som pensjonist, fremdeles mange venner i FrP, men det har jeg også i andre partier, også Ap.

Men det er tydelig at min person skal henges ut, trolig for mine ofte politiske skriverier, og «krangel» med HAs redaktører og uenigheter om deres ensretting og «meningsterror».

At vi er politisk uenig, er en annen sak som har lite med dette å gjøre. Jeg kjenner til personer, som har vært aktive på venstresiden i politikken, som har sagt opp sitt abonnement i HA pga. HAs ensretting.

Undertegnede har faktisk ikke gjort noe kriminelt eller ulovlig, men kun har hatt, og har fremdeles sterke meninger, og forlanger å bli behandlet der etter. HA har aldri spurt meg om å få bruke mitt navn.

Ellers konstaterer jeg at ordet «ukultur» er blitt brukt i denne saken, noe HA eksponerer over for min person, i deres forsøk på å oppnå en agenda.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke