Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Ikke toalett på Tangen stasjon?
Jernbane.

Publisert: 05.apr.2016 04:00
Oppdatert: 05.apr.2016 08:44

Høringsnotat til Jernbaneverket. På møtet i Tangen samfunnshus 31. mars 2016 ble det redegjort for planene for dobbeltsporet Espa - Sørli. Det fremgikk at det ikke skal være toalett på Tangen stasjon, og venteskurene skal få en enkel utførelse. Dette er jeg uenig i, og Jernbaneverket bør revurdere planene.

Tangen stasjon vil fortsatt bære preg av å være en omfattende pendlerstasjon. Derfor lages det en parkeringsplass for 300 biler. Dette er klokt. Mange pendlere kommer rett fra flere kopper sterk morgenkaffe. Resultatet lar ikke vente på seg. For å unngå at man bruker arealene rundt stasjonen til nødvendig avtrede («vill-tissing») for begge kjønn reisende uansett årstid, bør det reises et toalettbygg.

Vegvesenet har plassert toaletter på rasteplasser mange steder, og bare noen få kilometer lenger sydover langs Fellesprosjektet (mellom Espa og Strandlykkja) kan man se hvordan dette er løst. 3D-fremstillingen av traseen viser venteskur med tak, men uten endevegger eller andre konstruksjoner som kan gi ly for vinden.

Særlig vil man trenge bedre beskyttelse mot vær og vind vinterstid, og jeg oppfordrer Jernbaneverket til å lage venteskur som er mer i tråd med de reisendes behov.


 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke