17. sep
 
Illojal sladrehank

Publisert: 21.jun.2018 15:35
Oppdatert: 21.jun.2018 15:43

Det burde være selvsagt at Morten Aspeli innså at nær enstemmige vedtak i Hamar Arbeiderpartis medlemsmøter binder den videre behandling av viktige saker. I stedet opptrer han stikk motsatt i kommunestyret. Når dette blir kritisert internt fra Seniorgruppa velger Morten Aspeli & Co gjentatte ganger å gå ut i HA mot kritikken. Seniorgruppa gjøres til syndebukker. Dette er dobbelt illojalt fra dem, først mot partiet og så mot oss. Arbeiderpartiet har aldri vært styrt etter «løsgjengerloven», og må ikke bli det.

Dette skrev Morten Aspeli i HA 21. juni.

Reglen om «Sladrehanken» lærte jeg som guttunge på Nordland for ca. 80 år siden. Den kan passe i denne saken: «Sladrehank skal selv ha bank, for han har en lei skavank. Synes selv han er så bra, om de andre ondt han sa.»

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke