15. sep
 
Imponert og berørt

Publisert: 20.sep.2017 07:00
Oppdatert: 20.sep.2017 15:24

Jeg vil gjerne uttrykke takk til «ung stemme» og «changemaker» Fanny Løvholm for hennes herlige innlegg i HA 16. september. Hadde noen politikere sagt eller skrevet noe slikt før valget, hadde de fått min stemme.

Men det gjorde ikke Anette Trettebergstuen eller Kristian Tonning Riise. Kanskje synspunktene som kom til uttrykk ikke stemte med deres partiers politikk? Rise har da også mange partifeller som har benyttet seg av muligheten til å la være å betale skatt, - både sentrale tillitsvalgte i Høyre og i partiets sponsorliga. Kanskje Anette også? Hvem stilte sentrale politikere spørsmål før valget om de var for eller imot skatteparadiser i alle former der penger kan lures unna?

Jeg fikk ingen klarhet om hva de mener om dette. Takk for at du utfordret dem, Fanny. Sjøl om valget nå er over bør de svare.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke