buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Ingen fra Vang i Hamar Ap
En hjelp med svaret.

Publisert: 08.sep.2015 04:00
Oppdatert: 08.sep.2015 12:13

Kandidat for Hamar Ap og leder i Vang Arbeiderforening Peder Farberg skal ha ros for at han i et svarinnlegg til meg 2. september innrømmer at Hamar Ap ikke fant noen fra Øvre Vang som ville stå på lista. Men han gjør ikke forsøk på å forklare hvorfor. Jeg skal hjelpe han med litt av svaret.

Folk i Vang synes ikke noe særlig om at de bare skal være med når regningene skal betales, ikke når godene skal fordeles. De synes for eksempel det er merkelig at vanstyrte idrettslag belønnes med millioner av skattekroner og nye idrettsanlegg samtidig som idrettslagene i bygda betaler regningene sine og bygger idrettsanlegg på dugnad.

Når Ap skjærer ned tilbudet til skoleelever og eldre samtidig som de bruker 90 millioner på å tilfredsstille forbundets krav til VIP-rom og sitteplasser, da henger ikke vangsokningene med i svingene. Enda mindre når Ap kaller dette en «hjertesak». Vangsokningene tror fortsatt at skole og omsorg er viktigere enn eliteidrett, og at tilbudet til de mange bør prioriteres foran de få. Og at folk bør betale og ta ansvar for regningene selv i stedet for å velte dem over på fellesskapet.

Vangsokningene forventer at de som styrer faktisk har en politikk for hele kommunen og ikke bare deler av den. Og at de som styrer har resultater å vise til, ikke bare sier at de skal lage en plan. Dette er noen av årsakene til Hamar Ap ikke har fått vangsokninger på valglista, Farberg.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat