16. sep
Tigging: Skal etnisk norske diskrimineres, spør Knut Hageberg.
 
Ingen har rett til å legge beslag på det offentlige
Tigging

Publisert: 19.feb.2016 04:00
Oppdatert: 19.feb.2016 10:11

Det er en verdi i det å ha et offentlige rom, de offentlige områder som er vår felles eiendom. Det offentlige rom må i verne om. Og hvem skal forsvare det offentlige rom om det ikke er staten?

Dette vernet fungerer ikke særlig godt for våre offentlige områder blir mer og mer privatisert. Politiet og myndighetene bare titter på og gjør ingen ting. Tiggere privatiserer våre offentlige områder med soveposer og gjør dette til sin arbeidsplass.

Det er for meg merkelig at de så kalte godhjertede menneskene sosialistene akseptere og til og med oppmuntrer til dette de som egentlig er imot privatisering. Vi som har levd noen år har sett at fattige etniske nordmenn har blitt fjernet fra gata. Hvorfor er loven helt annerledes for disse personene som i dag tar seg til rette over alt? Er det fordi de ikke er født i Norge? Skal etniske norske menn og kvinner diskrimineres?

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke