Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Ottestad: Ingen rot i virkeligheten, Tore Stårvik

Publisert: 14.mai.2018 13:16
Oppdatert: 14.mai.2018 13:33

I HA lørdag 12. mai kan vi lese at Tore Stårvik siteres på: «Når vi samtidig vet at Aasa Gjestvang stemte ned et forslag om å prioritere penger til et gang- og sykkelstiprosjekt i Ottestad i fylkestinget i 17. juni, til fordel for ei rundkjøring på Hamar så mangler hun og Sp litt ottestadtroverdighet for tiden».

Fylkesrådet sitter ikke i fylkestinget og har aldri gjort det. Jeg sitter i fylkesrådet og det er fylkesrådet som innstiller i saker til fylkestinget. Fylkesrådet innstiller i handlingsprogrammet for fylkesveger på bakgrunn av faglige begrunnede råd fra Statens vegvesen.

Altså har jeg ingen mulighet til å stemme ned forslag i et fylkesting jeg selv ikke sitter. Denne grunnleggende kunnskapen forventer jeg faktisk at Tore Stårvik har når han bruker spalteplass på kritikk av andre. Det er temmelig krevende at kritikk mot undertegnede og Sp kommer på trykk i avisa totalt uten rot i virkeligheten.

Benkeforslaget i fylkestingets møte 12.-13. juni 2017 som jeg regner med Stårvik viser til, ble fremmet av MDG direkte i fylkestinget og fikk kun MDG sin ene stemme. Det betyr at alle fylkestingsrepresentantene med postadresse Stange stemte ned gang- og sykkelstiprosjektet i Ottestad. Denne saken viser svakheten for by- og bygdelistene, de har ingen gjennomgående partirepresentasjon verken i fylkesting eller i Stortinget, og har derfor ingen å påvirke for å fremme sine synspunkter.

Etterrettelighet og kunnskap vil aldri bli feil, Tore Stårvik.

Fylkesråd og gruppeleder for Sp i Stange

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke