17. sep
 
Inkonsekvent, Smebye

Publisert: 16.aug.2017 13:27
Oppdatert: 16.aug.2017 13:27

Geir Bjørnar Smebye tuller vel litt nå. (HA 5. august). BaneNOR er pålagt av samferdseldepartementet å drive bedriften økonomisk, uten å dra på seg unødvendige utgifter.

Smebye har et ønske om at BaneNOR må etablere en snu- og serviceplass på Hjellum. Da spør jeg Smebye: Hvis han har en veldig bra og funksjonell garasje i nærheten av sin bolig. Tror han da at han kommer til å bygge en ny garasje, et godt stykke unna boligen? BaneNOR har allerede et vel fungerende serviceanlegg i Hamar. Her er det plass for både parkering,vending og service.

Er det ikke da en dårlig ide å bygge et nytt anlegg på Hjellum som vil koste flere titall millioner, bare for å etterkomme bolighaienes ønske om å bygge høyblokker, med takterasser med utsikt over mjøsherlighetene, og leiligheter som kan omsettes for milliardbeløp. Higen etter Mammon er tydligvis sterkere enn kjønnsdriften. Og hvordan går det da med de som bor på østsden av Stangevegen.Kanskje de også ønsker å se noe annet enn bakveggen av en rekke med høyblokker.

Jeg trodde ikke at Smebye, som er så miljøbevisst, i det hele tatt kan tenke tanken «Blås i de andre bare jeg får det slik jeg ønsker».

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke