17. sep
 
Innbyggertall og bompenger

Publisert: 21.nov.2017 14:03
Oppdatert: 21.nov.2017 14:08

Jeg ser i aviser at innbyggertallet har gått ned med 36 personer i Løten det siste året. Dette er nok bare en begynnelse, som jeg tror vil bli mye større da den nye veien, rv. 3/25, kommer med titall tusen kroner i bompenger hvert år. Da flytter nok mange dit hvor jobbene ligger, og det kryr ikke akkurat med jobber innenfor Løtens grenser.

Men denne veien skal visstnok være en stor berikelse for Løten sies det. Ikke ser jeg noen grunn for at dette skal bli så «stort» for Løtens befolkning, da storparten av innbyggerne må dagpendle, og derved får en uønsket høy ekstraskatt for å kjøre på denne flotte nye veien til og fra jobb. Eller som mange, fortsatt kjøre på den gamle veien, med skyhøy bomavgift. Og gjennomgangstrafikken vil flyte flott og raskt, over 500 mål asfaltert flott dyrket mark, i en stor sløyfe forbi Løten, uten engang å vite at de har passert denne flotte bygda vår. Synd.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke