Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
TRENGER OPPGRADERING: Hvis det var 370 voksne istedenfor barn som hadde hatt Storhamar skole som arbeidssted, så ville det blitt gjort noe med en gang. FOTO: TROND LILLEBO
 
Inneklimaet på Storhamar skole
På Storhamar skole har det lenge vært dårlig luft i klasserommene, og dette vil vi i elevrådet at det skal gjøres noe med.

På skolen så har vi sju forskjellige ventilasjonsanlegg som alle snakker «forskjellige språk». Vi har hatt så mye som 28 grader i klasserommene, i tillegg til tett luft, og da får elevene både vondt i hodet og blir ukonsentrerte.

Elevrådet har gjennomført en spørreundersøkelse som viser hvordan elevene på skolen oppfatter luften i klasserommet sitt.

Denne undersøkelsen ga veldig dårlige resultater. 60 tilfeldig utvalgte elever besvarte undersøkelsen, og det var i snitt 47 av 60 elever som svarte negativt.

Det var blant annet 55/60 som hadde blitt dårlige på grunn av luften i klasserommet, 55/60 blir ukonsentrert hvis det er dårlig luft og alle mener at vi burde gjøre noe med dette.

Når i tillegg 50 prosent av de spurte svarer at de har måttet dra hjem fra skolen på grunn av inneklimaet på skolen, er det for oss et meget klart signal på at noe må gjøres.

Også lærerne merker det dårlige inneklimaet. Vi har hatt mange vikarer på grunn av syke lærere. Det er lov å spørre om inneklimaet er grunnen til dette.

Vår påstand er, at hvis det var 370 voksne istedenfor barn som hadde hatt Storhamar skole som arbeidssted, så ville det blitt gjort noe med en gang. Er det fordi vi er barn at vi blir oversett?

LES OGSÅ: Vi skal fortsatt være en av landets beste kommuner på skole

Også med uteområdet har vi en utfordring. Elevene har mye mindre å gjøre i friminuttene fordi lekeapparatene ute har blitt fjernet siden de ikke var trygge.

Hele sju apparater har blitt fjernet nå bare på noen måneder, da det ble oppdaget at de var i dårlig stand. Vi forstår at lekeapparatene måtte fjernes, men det er et stort behov for nye.

Kjære politikere og ledere i Hamar kommune. Vi på Storhamar skole ønsker at det gjøres noe med dette så fort som mulig, sånn at vi får en bedre skolehverdag i fremtiden. Husk at skolehverdagen ikke er bare digital!

Bygge ny skole, og oppgradere uteområdet = å investere i framtida!

Håper vi blir tatt på alvor med dette leserinnlegget.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke