16. sep
 
Innlandet - bare for menn?

Publisert: 01.apr.2019 16:35
Oppdatert: 01.apr.2019 16:41

Hedmark og Opplands fylkeskommuner inviterer til arbeidsverkstedet «Vi bygger Innlandet» onsdag 24. april. På programmet står det blant annet visjoner for Innlandet, Innlandet i et historisk perspektiv og Innlandet sett utenfra. Det er kun mannlige innledere denne dagen og det hele toppes med en tankedugnad der de samme mannlige innledere – fire stykker – svarer på hvordan de ser for seg Innlandet i fremtiden.

Som ansatt og innbygger i denne fylkeskommunen er jeg rystet over at den nye fylkeskommunen bygges bare av – og kanskje bare for? – menn. Er det kun menn som har visjoner? Hvilke kvinner ble spurt om å innlede – eller ble kvinner kanskje helt glemt, siden de ikke så viktige og visjonære som menn? Trenger Innlandet kvinner i det hele tatt? Hva mener fylkesordfører Arnfinn Nergård (Sp) eller prosjektleder for sammenslåingen, Tron Bamrud? Er kvinner rett og slett unødvendige i Innlandet?

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke