Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
FOTO: Hege Engdal Rusten
 
Innlandet som TV-vinner

Publisert: 09.jul.2016 08:27
Oppdatert: 09.jul.2016 08:34

Til sammen 2,5 millioner nordmenn fulgte Hurtigruta minutt for minutt, da NRK lanserte sin første sending med sakte-TV live. 2 av 3 nordmenn fulgte skipet med en gjennomsnittlig seertid på 145 minutter. Det er fantastiske seertall, som viser at vi er villige til å se programkonsepter som er utenfor den vanlige malen.

Nå er det Skibladner som skal spille hovedrollen. Vi vil neppe oppleve de samme rekordtallene som Hurtigruta oppnådde. Men helt sikkert er det at den 160 år gamle hvite svanen kommer til å bli sett av svært mange.

Derfor overdriver nok ikke kapteinen på Skibladner, Erik Olsen, når han sier til Hamar Arbeiderblad at Sommeråpent blir en fin mulighet til å vise fram både Skibladner og Innlandet. Markedsverdien kan knapt overvurderes. Skibladner er verdens eldste operative hjuldamper og vil nok fascinere mange. 160-årsjubileet er en god anledning til å vise fram Mjøsas svane. Svært få har sett det indre liv ombord på en slik båt, som i seg selv er en stor attraksjon.

Men vi får nå en unik mulighet til å introdusere Innlandet og Hedmark for hele nasjonen. Nå gjelder det at vi kjenner vår besøkelsestid, for en slik sjanse kommer ikke ofte. Både landskapet, muligheten til aktiviteter og det rike kulturlivet i Hedmark må vises fram når NRK velger å legge sin sommersatsing til Mjøsa og Innlandet. Den virkelige suksessen får vi hvis TV-sendingene gjør Innlandet til en turistattraksjon i årene som kommer.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke