17. sep
 
Innrømmelse fraØyvind Hardtvedt

0
Publisert: 12.sep.2015 04:00
Oppdatert: 12.sep.2015 04:00

Endelig innrømmer Øyvind Hartvedt at Arbeiderpartiet har vært for dårlige skoleeiere i Stange. Det var på tide.

Arbeiderpartiet har styrt Stange i over 90 år og har ansvaret for uklare mål og for lite ressurser inn i Stange-skolen. Altfor mange ungdommer i Stange har ikke klart å fullføre videregående skole og altfor mange unge er langtidsledige i Stange i dag. Det kan ikke Arbeiderpartiet vri seg unna ansvaret for.

Grunnen til at skoleresultatene i Stange har bedret seg, er kjempeinnsats fra elever, foreldre, lærere, rektorer og administrasjonen i Stange kommune. Venstre er glad for dette positive løftet. Bra jobba!

Venstre vil ha en skolepolitikk med klare mål og tiltak, og et nytt kommunestyre må bli en bedre og tydeligere skoleeier. Venstre vil ikke nøye seg med at Stange-skolen skal bli passe god, men vi har et mål om en Stange-skole i Norgestoppen. Det inviterer vi Arbeiderpartiet med på.

Skolene i Stange har gjort mye for lite penger, og blitt belønnet fra Arbeiderpartiet med å bli fratatt millioner av kroner fra skolebudsjettet og overført til andre budsjettposter de siste fire år. Disse pengene kunne gått til tiltak som kunne løftet de svakeste elevene og penger til etter- og videreutdanning av lærere. Det nytter ikke å snakke om skole, vi må bevilge penger og ressurser til videreutvikling av skolene våre.

Venstre vil invitere alle gode krefter til å løfte i flokk. Det gjør Fylkestinget sammen med administrasjonen og alle de videregående skolene. Det har Venstre vært med på i fylket. Nå er tida inne for å løfte i flokk for en bedre Stange-skole.

Det fortjener ungdommene våre.

ordførerkandidat

Stange Venstre

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke