buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Horoskop: Styres vi av stjernene?
 
Intet nytt under stjernene

Publisert: 07.okt.2019 06:30
Oppdatert: 07.okt.2019 06:36

Astrologi er ikke noe for meg. Jeg er for jordnær av natur til å tro at våre liv styres av stjernene. Ikke liker jeg tanken heller, det får holde med å bli styrt av sjefen, ungene, gubben, klesvasken og et par terminlister. Resten av min tid, om det skulle være noe igjen, vil jeg helst bestemme over selv.

Trolig har jeg noen kollegaer som gjerne skulle sett at min interesse for astrologi holdt seg der. Men tilfeldighetene (?) ville at jeg satt med horoskopet i dagens avis åpen på en skjerm, da kollega 1 kom innom for å be om litt hjelp. Ikke noe utover det som faktisk er jobben min, men så enkelt skulle det ikke være. For han var vekt. Og i morgendagens horoskop for Vekten sto det at de må begynne å stole mer på egne evner. Altså et klart signal om at han burde fikse det selv.

Kollega 2 var heldigere, for han burde planlegge en investering. Han fikk derfor låne min ladekabel til telefonen, mot å love at han skulle planlegge innkjøp av en ekstra kabel. Kollega 3 visste ikke engang hvilket stjernetegn han var født i, for det som en gang var Løven kan visstnok, etter noen finberegninger, være Krepsen nå. For en nedtur! Opp som en løve og ned som en …. kreps ….

Resten av gikk med til sjekk av morgendagens horoskop, bare for å utelukke at det skulle være noe der bortenfor naturvitenskapen som kom i vegen for noe. Det gikk utrolig bra, alle mine kolleger er tydeligvis født under en tålmodig stjerne.

Det gikk bra helt til jeg kom på at jeg hadde glemt å sjekke mitt eget horoskop: «Det kan hende at du virker irriterende på dine omgivelser, forsøk å være litt mer seriøs».

Astrologi er ikke noe for meg.

LES OGSÅ: Her finner du flere God Dag-spalter

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat