Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Invitasjon til segregering

0
Publisert: 25.aug.2015 04:00
Oppdatert: 25.aug.2015 07:33

Arbeiderpartiet i Stange møter innvandrergrupper med å oversette sitt partiprogram til andre språk. I første omgang er det somalisk og arabisk som er de utvalgte språkene. Arbeiderpartiet vil ha med seg de andre partiene på dette språklige fremstøtet. Hvilke signaler sender man ut? Jo, i Norge klarer man seg uten å prate norsk. Vi legger til rette for at du skal få informasjonen på ditt morsmål.

I Groruddalen vet jeg at fremmedkulturelle som ikke kommer seg ut i jobb klarer seg sosialt i egne parallelle samfunn. Morsmål blir brukt hjemme, tolker og morsmålstrenere i barnehagene. Det finnes nærbutikker hvor varene blir merket med forskjellige språk. Alt for å komme fremmedkulturelle i møte. Resultatet er parallelle samfunn. Kanskje et krav om et minimum av norskkunnskaper, slik at man kan sette seg inn i politikken burde vært et krav for å stemme?

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke