Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Israel og palestinerne

Publisert: 11.jan.2018 14:50
Oppdatert: 11.jan.2018 15:02

Jeg vil med dette svare på Theodor Abrahamsens innlegg 10. januar, men samtidig også avslutte denne debatten. Når verken Israel eller palestinerne kan finne en praktisk måte å forhandle på skyldes det at Israel krever at palestinerne ikke kan kreve forhåndsbetingelser om stopp i byggingen av nye bosetninger som krav som forhandlinger, mens det skal være i orden at Israel fortsatt kan kreve utbygging av bosetningene uten at det skal være til noe hinder for forhandlinger.

Alle skjønner at det da aldri kan bli reelle forhandlinger, og det er jo det Israel ønsker for da får de et enda sterkere grep om okkupasjonen og den etniske rensingen. Når det gjelder Abrahamsens uttalelse om at palestinere og israelere lever fredelig sammen uten bråk i Israel skulle man jo tro at de også hadde like rettigheter. Det stemmer ikke.

Det er 40 diskriminerende lover overfor palestinerne i Israel og mer vil nok komme. Palestinerne får nesten aldri byggetillatelse. Derfor må de bygge uten tillatelse for å få tak over hodet, og kan dermed risikere å få huset revet når som helst av myndighetene. Betegnelsen demokrati på Israel er bare propaganda, og har ingenting med virkeligheten å gjøre.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke