Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Israels brutalitet kjennes på kroppen
Palestina.

Publisert: 26.okt.2015 04:00
Oppdatert: 26.okt.2015 08:36

Onsdag kom det en ufattelig trist nyhet fra Palestina. Den handlet om Hashem Azzeh. Han bodde i Hebron. Nå er han død.

Hashem døde etter å ha inhalert tåregass. Lenge har jeg klart å holde Israels brutale behandling av palestinerne noe på avstand. Nå kjennes det som et hardt slag i brystet.

På kjøkkenet hjemme hos mamma og pappa på Stange henger et bilde som kona til Hashem har tegnet. Tegningen er av deres druetrær. Døde trær som henger og dingler. De er kuttet over av de israelske ekstremistene som bor i nabohuset i bosettingen Tel Rumeida.

Bosetterne kom med jevne mellomrom ned til Hashems hus for å kutte av vanntilførselen og slå og trakassere kona hans og barna hans. Hvorfor? For å gjøre livet til den lille palestinske familien til Hashem ulevelig. Så ulevelig at de ikke vil bo der lenger. «Slow transfer» kalles det.

Torsdag lyktes Israel. Hashem er ikke lenger. Men Hashem har ikke holdt ut, år etter år ved siden av bosetterne, uten mening. Hashems historier og vilje har rørt mange. Hashem vil for alltid være den gjestfrie, artige og standhaftige palestineren som aldri ga opp.

Kjemp videre for Hashem, og for hans sterke familie. Stå opp, i solidaritet med de undertrykte. På med skjerfet, reis flagget, vis din støtte. Og fortsett kampen for et fritt Palestina.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke