buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
J’accuse..

0
Publisert: 25.jul.2015 04:00
Oppdatert: 25.jul.2015 18:53

Jeg anklager dere som forfekter det nære og trygge. Dere som forkynner tryggheten ved å bo nært et mangelfullt sykehustilbud, jeg anklager dere for svik mot de syke og skadde. Det er kommunens skatteinntekter dere ønsker å redde og ikke de akuttsyke. Jeg anklager dere for å bruke oss syke som sysselsettingstiltak ute i distriktene og at dere lar arbeidsplassene gå foran de sykes behov. Hvis det hadde eksistert et akuttkirurgisk tilbud på innlandet, hvorfor sendes alle de alvorligst skadde til Oslo for å få akuttkirurgiskbehandling? Fordi helsetilbudet på Innlandet er slitt i biter og stykker av misunnelse og evinnelig krangling om hvor ting skal ligge og stå. Hva slags helsetilbud er det vi har, når det forutsettes at pasienter kan deles i to for å bli behandlet på to fysisk adskilte steder? Den eneste grunnen til at slikt går an er at hensynet til pasienten må vike for politikkens lunefulle spill.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat