buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Ja, flytt hjem til Hamar
Hamar, Mjøsa, Skibladner

Publisert: 21.jul.2016 04:00
Oppdatert: 21.jul.2016 10:59

Ja, flytt hjem til Hamar, og Mjøsa og din kjære Skibladner, Marte-Mari Nordby. Flytt hjem før unga har blitt for gamle til å bli opprota. Du ser jo hvordan det har vært smertefullt for deg selv, å leve med denne hjemlengselen til din by Hamar.

Les også: Utflytteren som tente folket

Hamar har fått stupetårnet, på godt og vondt. Ja, selv Hamars spreke ordfører hoppet nettopp der. Ikke så mange ordførere som ville ha gjort det. Tør jeg nevne kulturhuset? Med nytt bibliotek, riktignok ikke så «fint» som det i Alexandria i Egypt, som Snøhetta designet. Men det er oppe i hele uka? Ikke som i en annen by så ikke langt herfra med «innsnevret» åpningstid. Dårlig økonomi, sies det? Nei, kom deg hjem igjen.

Ryktet sier at «Måketomta/Sentrumshagen» skal bli «mennesketomt». Bygginga skal visstnok begynne i august iom alt går bra. Der blir det mange fine leiligheter rett i sentrum. Kom, så tar vi oss en sykkeltur rundt Mjøsa! Sees.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat