hacklink
17. sep
 
Ja-kommune, for hvem?

0
Publisert: 20.aug.2015 04:00
Oppdatert: 20.aug.2015 07:23

Stange Frp påstår at Stange Energi AS er for liten. Takk for det. Selskapet styrker kommunens økonomi hvert år og vi beholder det lokalt som en trygg arbeidsplass også. Sikker strømleverandør med «spotpris» omtrent på samme nivå som andre leverandører +++ alle de samme avgifter. La oss holde oss unna Eidsiva med sine problemer med økonomi og lønninger og pensjonsavtaler i som når stadig nye høyder.

De påstår videre at å omdanne Stanges kommunale kjøkken til AS, vil komme brukerne til gode. Merkelig. Kan et AS gjøre det bedre. Nei det er nok et skritt i privatisering og de frie markedskreftene. Så har vi kjente toner om private barnehager. Gjør det private det bedre på planlegging og drift? Jeg tror ikke det.

Så er det eiendomsskatten igjen da. Bedre løsning å dele opp i 12 rater. Etter min matematikk blir dette kanskje dyrere. 12 gebyrer istedenfor to.

Søndagsåpne butikker (som nesten hele befolkningen – unntatt Siv, Erna og Trine er imot) er prio en ser det ut til.

Stortinget har vedtatt flere populistiske vedtak. Blant annet Segway – kanskje uinteressant for Stange Frp. Men snøscooterløyper er en viktig sak. Og tre polutsalg.

Med lite snø om vinteren som sist vinter, blir det fryktelig kort sesong. Da har jeg forslag til Frp og Trond Vangen – nye utflukter i Stange kommune kan være på tur fra pol til pol, og mat- og akevittservering på Atlungstadbrygga.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke