Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Ja til fellesskolen i Hamar

0
Publisert: 24.apr.2015 04:00
Oppdatert: 24.apr.2015 06:50

Det er mulig å lykkes innenfor rammene av fellesskolen. Det viser også Kommunebarometeret 2015, som Kommunal Rapport har offentliggjort, hvor grunnskolene i Hamar ligger på 8. plass av landets 428 kommuner. Den norske skolen er hjørnestenen i vårt velferdssamfunn. Alle skal ha de samme mulighetene – en lik rett til utdanning.

I fellesskolen forberedes elevene på et moderne, flerkulturelt og mangfoldig samfunns- og arbeidsliv. Fellesskolen er den fremste garantisten for å sikre mer læring og bedre sosial utjevning. I Sverige har høyresiden i politikken åpnet for en bred privatisering av skolesystemet de siste tjue årene. Dette har resultert i økte sosiale forskjeller, økt segregering, karakterinflasjon, lavere lærertetthet og massivt fall på internasjonale undersøkelser som PISA, TIMSS og PIRLS. Og milliardutbytte for skolebaroner.

Arbeiderpartiet er fremste garantisten for at Hamar-skolen skal være en del av fellesskolen også i fremtiden.

Listekandidater Hamar Arbeiderparti

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke