hacklink
buy instagram followers
19. sep
 
Ja til fritt be-handlingsvalg

0
Publisert: 12.aug.2016 04:00
Oppdatert: 12.aug.2016 07:06

Fremskrittspartiet mener at alle skal ha valgfrihet til å velge hvor de ønsker å bli behandlet.

Alle skal ha rett på et godt helsetilbud, og pasientens behov skal stå i sentrum. Frp vil ha fritt behandlingsvalg, slik at alle har valgfriheten til å velge hvor de ønsker å bli behandlet. Pasienter med rett til helsehjelp skal selv kunne velge hvor han eller hun vil behandles blant godkjente virksomheter – på det offentliges regning.

Vi er allerede i gang med å innføre fritt behandlingsvalg innen psykisk helsevern, rusbehandling og sykehusbehandling innenfor områdene hjerte, gynekologi, øye, ortopedi, urologi, mage- og tarmsykdommer. Nå kan vi utnytte ledig kapasitet hos private. Det vil redusere ventetiden og øke valgfriheten for pasientene. Når Fremskrittspartiet og regjeringen innfører reformen fritt behandlingsvalg, er det for å flytte makt fra helsebyråkratiet til deg som pasient. Reformen skal gi deg raskere behandling og mer valgfrihet. Derfor vil vi benytte ledig kapasitet både hos offentlige og private sykehus – til det beste for deg som pasient. Fritt behandlingsvalg er pasientens reform,

Det skal være opp til hver enkelt å bestemme hvor man ønsker å få helsehjelp. Dette gjelder både private og offentlige institusjoner. Det er ikke opp til byråkratiet å mene hvor og hvordan du skal behandles. Det er en sak mellom deg og din lege – ingen andre.

Hedmark Frp/Åsnes Frp

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke