hacklink
18. sep
 
Ja, til kameraer

0
Publisert: 14.jul.2016 04:00
Oppdatert: 14.jul.2016 06:57

Vi har fulgt med i debatten angående kameraene som er satt opp i sentrum.

Vi som arbeider og driver restaurant midt på torvet i Brumunddal skriver dette på vegne av dørvaktene og ansatte på utestedet Dalas Restauranthus/Corner’n. Vi vil med dette få uttrykke vår positive holdning til kameraene. Spesielt vi som jobber som dørvakter på helg, har følt at dette er positivt for byen. Ikke minst i forhold til sikkerhet både for kunder og oss ansatte.

Kundene som vi har vært i kontakt med har bare vært positive, og synes det er trygt og gå hjem på natta, og sier at de blir overvåket på telefon, minibankort o.l., så kameraene vil de beholde.

Vi som dørvakter har opplevd at knuffing og bråk utenfor etter stengetid har gått ned og vi opplever sjeldnere at vi må stoppe uro når vi slokker og låser for natta.

Vi føler også at det bedrer vår sikkerhet når vi kontakter politiet hjelp eller råd og veiledning i

situasjoner mens vi venter på at politiet skal ankomme.

Ikke at det er så mye bråk etter stengetid, men med kameraene har også det en preventiv virkning til både hærverk, pøbelstreker og uro.

Så vi håper og ønsker at kameraene består som de er i dag.


 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke