hacklink
buy instagram followers
19. sep
 
«Jævla homo»

Publisert: 26.sep.2017 15:30
Oppdatert: 26.sep.2017 15:30

«Jævla homo». Jeg fikk sett alle fem episodene. Bra. Og dessverre har vi en lang veg å gå til vi er i mål. Om dette vil hjelpe homsene vet jeg ikke. Det var egentlig lite nytt. Ønskedrømmen er jo at vi hadde kommet lengre.

Stonewall er langt, langt tilbake i tid. Da drev mafiaen barene. Der har det blitt bedre. Biskop Kvarme gikk mot oss da vi toget opp Carl Johan under Euro Pride. Biskopen var ny og hadde nok behov for å vise seg frem: Her går jeg imot dere alle. Huff. Gleden er jo stor at han går av 30. september. Så får vi håpe at den nye biskopen er mer en skikkelig religiøs en.

Jeg begynner å bli litt lei av å leve i håpet. Våre nye landskvinner og -menn. Mennene var jo ikke særlig glad for homsene. Det skal bli et langt langt lerret å bleke. De kommer jo fra samfunn hvor det de rett og slett dreper oss. Kvarme og nye landsmenn, en heslig og farlig blanding. Ja for det er mange, mange homofiendtlige mennesker her i Norge. Det kryr. Og folk begår selvmord og ellers lever miserable liv. Selvhat og ellers homser og lesber som hater hverandre. Nei lett skal der visstnok ikke være.

Lykke til med fighten alle dere unge. 30. september heiser jeg The Rainbow Flag i glede over at vi er kvitt biskop Kvarme. Men hans hat lever videre, dessverre. In closing sier jeg som jeg ofte gjør under The Gay Games: «Where are the Dykes?»

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke