Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Jan Einar Graff som historieforfalsker

Publisert: 14.feb.2019 14:33
Oppdatert: 14.feb.2019 15:06

Jan Einar Graffs innlegg om E6 er så til de grader gjennomsyret av faktafeil, at det ikke kan stå uimotsagt.

Vi kan ikke forvente at en som ikke har ansvar for veier, eller som ikke daglig arbeider med samferdsel, har full oversikt over nasjonale veiprosjekter i Innlandet, men vi bør kunne forvente at Jan Einar Graff i hvert fall prøver å forholde seg til fakta. Men Graff er tydeligvis ikke så opptatt av fakta. Enten mangler han kunnskap om hva han skriver om eller så ønsker han bevisst å spre negativ desinformasjon om Nye Veier, Frp og regjeringen.

Graff påstår at vi ikke har fattet vedtak eller satt i gang en eneste parsell på E6 enda. Dette er så grov desinformasjon, så det er overraskende at lokalpressen i det hele tatt trykker det. Å fremskynde E6-utbyggingen var et av mine største og viktigste oppgaver da jeg ble valgt inn på Stortinget i 2013. Det var ingen enkel jobb, men våren 2015 behandlet og vedtok vi utbygging av E6 fra Kolomoen til Moelv. Takket være H, Frp, V og KrF fremskyndet vi E6-utbyggingen med mange mange år, faktisk hele seks år. Å påstå at vi ikke har satt i gang en eneste parsell på E6 enda, er så tåpelig at det rett og slett blir for dumt å kommentere. For alle som nå kjører på E6 mellom Stange og Moelv, kan se at det er full byggeaktivitet.

Graff påstår også at vi skulle bygge uten lys og med smalere veiskulder. Det er også feil. E6 syd for Kolomoen, som Ap, Sv og Sp bygde, har faktisk en meget smal veiskulder på bare 0.75m og det er heller ikke lys. E6 fra Kolomoen og nordover, som H, Frp, V og KrF bygger, har både lys og en veiskulder neste tre ganger så bred, på to meter.

Videre skriver Graff til meg, «Hvor tar du det fra?» Tydelig at Graff ikke har fått med seg at samferdsel og veier at mitt fagfelt og ansvarsområdet på Stortinget. Informasjon som jeg formidler har jeg fra mitt daglige arbeid i Transportkomiteen, fra Nye Veier, fra Samferdselsdepartementet etc. Om Graff hadde brukt litt mer tid på å sette seg inn i fakta, i stedet for å spre «fake news», hadde han også kunne lese at i Ap Sp og SV sin Nasjonale Transportplan var det ikke PLANER om å videreføre E6 utbyggingen før en gang etter 2018 og t.o.m. så seint som i 2023.

Og ikke nok med at de rød-grønne sosialistene ville utsette E6 i opptil seks år, de skulle stoppe i Brumunddal og IKKE bygge videre til Moelv, Biri eller Hafjell. Med H, Frp, V, KrF og Nye Veier, så er vi allerede ferdig til Åkersvika i 2019 og helt til Moelv i 2020. Det er fakta og det er imponerende.

Stortingsrepresentant Transportkomiteen (Frp)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke