Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
20. sep
 
JBVs hovedpunkter

0
Publisert: 11.aug.2016 04:00
Oppdatert: 11.aug.2016 06:59

Geir Bjørnar Smebye, leder for Folkeaksjonen for jernbanefri strandsone i Hamar, presiserer at han i debattinnlegget «Jernbaneverkets forhandlingsvilje» i gårsdagens HA, hadde satt opp tre punkter med sitater fra JBVs hjemmeside. På trykk i avisa kan det se ut som om det er sitert fem punkter. Dette blir misvisende. Her er de tre følger de tre hovedpunktene:

• Betingelsene innebærer at enkelte arealer nordøst for stasjonen bygges med høy utnyttelse slik at det blir reell byutvikling, og at Hamar kommune prioriterer denne utbyggingen framfor andre prosjekter som ikke er vedtatt. • Jernbaneverket har sagt at med høy utnyttelse menes ca. prosent -BRA=250 prosent. Kommunen har et stort spillerom når det gjelder utformingen på fortettingen, slik som utforming av bebyggelsen, grøntarealer og eventuelt vannspeil. Løsningene kan spenne fra få høyere bygninger med store grøntarealer rundt, til flere lave bygninger i kvartaler med mindre grønne områder i nærheten.

• Jernbaneverket kommer ikke til å kreve at kulvertløsningen med fortetting blir gjennomført dersom ikke kommunen ønsker det. Dersom kommunen ikke ønsker dette, vil Jernbaneverket anbefale bruløsningen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke