Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Jeg blir forbannet og frustrert

Publisert: 26.feb.2018 12:01
Oppdatert: 26.feb.2018 12:49

Det står å lese i våre lokalaviser at Ringsaker kommune vil ta inn 130 millioner kroner på eiendomsskatt mot 119 millioner. Altså 11 millioner mer en hva som var forventet. Jeg blir mildt sagt forbannet og frustrert for grådigheten. Når kommunen går så det suser med overskudd på 67 millioner i 2017 og 115 millioner i 2016, da begynner jeg å lure på hvor magemålet for avgiftsbelegging går i denne kommunen.

Nå ligger vi heller ikke så godt an på statistikken når det gjelder det kommunale avgiftsnivået. Nå skal det forverres ytterliggere uten at det er noe som helst behov for det. Nå skal hytteeiere også flås enda tøffere med en stor avgiftsøkning spesielt for de med hytter på Bjønnåsen men også ellers. Ikke minst så skal i tillegg eiere av leiligheter skattelegges mye hardere. Nå har man satt ned promillen til 3,2, men retakseringen har gitt økt verdi på boliger som det skal skattes av. Dette er et meget stygt triks for å få det til å se penere ut og innbiller folk at dette er en reell nedsettelse av avgiften.

Antall kroner man betaler er viktigere enn promillen. Alle folk skjønner at 11 millioner mer, er en økning og ikke nedgang av eiendomsskatt, men mulig at noen i kommunen tror at Ringsakers innbyggere er mer enn lavtutdannet.

Ringsaker Frp ønsker som tidligere nevnt og tilbakeføre til innbyggerne overskuddet på vel 20 millioner fra 2017. Selvfølgelig burde eiendomskatten blitt redusert år for år når kommunen går så bra, og etterhvert bort med den. Arbeiderpartiet ønsker det motsatte, for de elsker høyt skattenivå og minst mulig i din og min lommebok som et påskudd for at dette redder eldreomsorgen i Ringsaker.

Ringsaker Frp

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke